By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Malaga by - smilets og livsglædens by

Blandt alle de andalusiske byer i sydspanien, har Malaga by fra gammel tid altid haft et smilets og glædens kendetegn, noget som var alment kendt i hele Andalusien.

Et gammelt ordsprog sagde, at havde man sorger af den ene eller den anden art, skulle man bare tage en uges tid til Malaga.. så ville alle sorger snart være glemt.

Ja, sådan var det i gammel tid i Malaga by...

...og om end i mindre udstrækning, mærker man stadig denne gæstfrihed blandt den lokale befolkning, kører man en tur i bil i Malaga, for at besøge du mange kulturhistoriske seværdigheder i Malaga centrum.

Til vidne om lokalbefolknings gode sans for livsglæde og hospitalitet, står også den store sande digter og hele Skandinaviens stolthed, Hr. Hans Christian Andersen´s egne udsagn, kun få timer efter hans ankomst til Malaga centrum i året 1862:

"Malaga, dejlige by..her bliver jeg hjemme"

Til minde om Hr. Andersens besøg i Malaga, står der en bronzestatue af vor tids store sande digter, opført på Plaza du la Marina i året 2005, i anledning af det som ville have været den sande digters 200 års fødselsdag, kun få meter fra gågaden, Calle Larios og Plazas de la Marina.

Yderligere skildringer og beskrivelser om Malaga og Spanien af poesiens fugl fønix (ikke sandt), kan på det varmeste anbefales, og findes at læse i bogen "I Spanien", under kapitelet "Malaga".

Leje bil i Malaga – en tur til Malaga

At leje bil i Malaga har mange fordele når man skal på ferie i Andalusien, og en tur I bil til Malaga centrum kan altid anbefales som en omvækslende og interresant tur med noget for hele familien.

Hvor kan man spise billigt i Malaga?