By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Kendte vinbodegaer i Malaga by

Vin i Malaga - Moscatel Vin Malaga

De søde Moscatel vine i Malaga serveres normalt ganske køligt.

Der ligger mange restauranter og vin bodegaer som tilbyder de lokale sherry lignende vine fra Malagaegnen, hvoraf den mest kendte er Moscatelvinen; en vin som fremstilles af druesorten af samme navn, Moscatel.

Store dele af denne produktion af MOSCATAL VIN sker i mange små byer Axarquia området, øst for Malaga, hvor hver Landsby har sin egen vin, hver med sin karaktaristika.

Vin bodegaer i Malaga Centrum

Flere af Malaga´s vin bodegaer´s historie går mere end 100 år tilbage, og har en rig tradition bag sig.

To af de mest nævneværdige bodegaer er "Antigua Casa del la Guardia", som ligger på et hjørne ud til Alameda, cirka 200 meter fra Calle Larios og H. C. Andersen statuen , hvor vinen servers i mindre, typiske glas, direkte fra store tønder, og hvor alle regionens søde vinsorter kan købes med hjem.

Husk selv at medbringe flaske hvis du vil købe direkte fra tønden...:)

Et andet af du gamle og kendte vinsteder er "El Pimpi" som ligger i Calle Granada, en af hovedgaderne i Malagas gamle bydel.

Bagindgangen fra den anden side til El Pimpi´s største lokale har nu fået en store terasse hvor der serveres Malaga vin og typiske småanretninger og tapas under åben himmel.

Den ligger på den nyrenoverede plads foran udgravningen af de romerske teater "El Anfiteatro" ved foden af Alcazaba Borgen...et skønt syn at sidde og nyde medens man drikker en kølig Moscatel vin i Malaga Centrum.