By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Leje bil i Malaga – en tur til Malaga centrum

Malaga by er stadig, den dag i dag, en spændende og kulturhisorisk by at besøge, med mange seværdigheder som gør at den skiller sig ud fra andre større byer i Andalusien og syd Spanien.

Lejer man bil i Malaga lufthavn tager det, alt efter tidspunketet på dagen, imellem 15 og 20 minutter at køre ind til centrum af byen – vi anbefaler at køre ind af N340 og tage første afkørsel mod "Puerto" hvorved man kommer ind i Malaga centrum helt fra den vestlige ende af byen, langs den nye strandvej som hedder "El Paseo Maritimo".

Denne vej ind i Malaga by giver et godt intryk af det lokale, og havet på højre hånd er altid en god reference når man senere skal tilbage, er man ikke vandt til at køre bil i Malaga.

Læg mærke til området cirka 500 meter før havnen, ved Parken som kommer på venstre hånd - her ligger der et godt spise område med en del TYPISKE SPANSKE RESTAURANTER I MALAGA hvor du kan spise rigtig Spansk med til lokal pris.

Alcazaba Borgen - Seværdigheder Malaga

En majestætisk Maurisk borg fra 700 tallet. Den er blevet bygget om over flere gange i forskellige perioder af Malaga´s historie.

Af arkæologiske seværdigheder kommer Alcazaba Borgen højest på listen – en prægtig maurisk borg fra forgangne tider som vidner om maurernes stortid i Al Andalus, Andalusiens oprindelige navn.

Den nuværende bygning er FAN.TAS.TISK.

Entre er billig og det er et yderst børnevenligt sted at besøge hvor børnene kan få "løbet af" så meget som de vil.

Masser af steder man kan sætte sig - du kan tage 100 billeder af Alcazaba stadig uden at kede dig.

Et oplagt sted hvis man vil spise billigt i Malaga, måske en take away PAPONAZO (bagt kartoffel med fyld) eller medbragt madpakke i Malaga.

Der hersker en dejlig inde i Alcazaba og du kan nemt booke en guided tur...spørg i Turistinformationen i Malaga som ligger lige rund om hjørnet under det store træ...:)

Af arkæologiske seværdigheder kommer Alcazaba Borgen højest på listen – en prægtig maurisk borg fra forgangne tider som vidner om maurernes stortid i Al Andalus,

Skal du besøge alcazaba i Malaga parkerer du lettest i P - Plaza du La Merced

El Castillo du Gibralfaro  i Malaga centrum

Fra Alcazaba borgen´s indgang nær TURISTINFORMATIONEN kan man gå rundt udenpå, på den lille snævre gangvej, videre op og rundt langs den smukke sti til El Gibralfaro Borgen som ligger i forlængelse af Alcazaba borgen.

Gå turen tager en god halv time - husk at købe vand med til turen, der er sol til sent på eftermiddagen....:)

El Castillo du Gibralfaro kan også nås med den guidede "stå på - stå af" turistbus som har holdepladser mange steder i centrum.

Et smukt og historisk "Parador" hotel med fantastisk udsigt over middelhavet og en udsøgt gourmet restaurant, ligger heroppe ved siden af El Gibralfaro.

Jo, Malaga´s historiske centrum har meget at byde på og er besøget værd...

book billig billeje Malaga lufthavn i dag og besøg Malaga centrum nemt og bekvemt.

 

Museer i Malaga by

FUNDACION PICASSO MALAGA BY

Du finder fundacion Picasso, Pablo Picassos fødessted, midt i Malaga centrum.

Adressen er:

FUNCADION PICASSO

MUSEO CASA NATAL

PLAZA DEL A MERCED, 15

29012 MALAGA

MUSEO CARMEN THYSSEN MALAGA

Plaza Carmen Thyssen
Calle Compañia 10
29008 Malaga


Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.