By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

NYE LEILIGHETER COSTA DEL SOL - MARBELLA
 
Mange nye leiligheter bygges for tiden på Costa del Sol, og flotte eiendommer kan handles til rimelige priser som er under markedsprisen. Du kjøper nye leiligheter som selges utenfor planen og som fortsatt er under bygging.

Man kan få inntrykk av at tilbudet er uendelig, men hvis du ser nærmere på markedet, vil du se at de gode enhetene til de beste fasilitetene til nye leiligheter selger raskere enn du kanskje tror.

Hvem ikke ønsker å kjøpe en helt ny leilighet med fin utsikt, god beliggenhet, stor terrasse, vinduer fra gulv til tak, godt isolert både kald / varme, men også godt lydisolert, slik at du ikke hører naboen trekke ut av toalettet, som dessverre er noen du må være villig til å lytte til, en kjøper en bruksleilighet som var oppført i nuller eller før.

Kalde gulv om vinteren og små vinduer er også noe du må lære å leve med, og som gjentas som "standard" på mest brukte leiligheter på Costa del Sol.

Fordeler med å kjøpe en ny leilighet på Costa del Sol

Det er mange fordeler med å kjøpe en ny leilighet på Costa del Sol.

Du unngår fullstendig å måtte renovere, og det er ofte god mulighet som kunde til å ha innflytelse på fargevalg og byggematerialer. Videre får du:

    Høy konstruksjonsstandard og kvalitet
    Bra beliggenhet
    Stor sør- eller sørvestvendt terrasse
    God isolasjon - både varme / kulde og lydisolasjon
    lys, lys, lys - gulv til tak vinduer
    Klimaanlegg på alle rom
    Innendørs parkering kjeller
    Bod
    Sportsorienterte fellesanlegg
    Bankgaranti
    Lovfestet byggegaranti på 10 år