By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

EIENDOMMER OG NYBYGG PÅ COSTA DEL SOL

Ser du etter nybygg Costa del Sol, kan vi anbefale å se på det vi mener er markedets mest brukervennlige nettsted om eiendommer til salgs Costa del Sol, hvor du får service på dansk, og hvor du enkelt kan få en oversikt over hvordan markedet for nybygg ser ut.
Nybygd villa Costa del Sol

Kjøp en nybygd villa Costa del Sol på ca 150 m2 (3-4 soverom) fra ca 500.000 € - det vil være en god langsiktig investering, og nye villaer på Costa del Sol har et godt leiepotensial.

Du kan bidra til å sette et merke på en nybygd villa selv når det gjelder design, utforming og farger på gulv og vegger.
Nybygg Costa del Sol

Nybygg Costa del Sol og nybygde eiendommer i Malaga-området er et interessant segment av boligmarkedet på Costa del Sol akkurat nå.

Tilgangen på nye eiendommer er stor, så det er viktig å få hjelp og veiledning hvis du har tenkt å investere i et drømmehus på Costa del Sol.

Det er mange fordeler med å kjøpe et nybygd hjem på Costa del Sol, det være seg et nytt byhus, en nybygd leilighet eller en skreddersydd ny villa utenfor planen.

Bygget etter høye europeiske standarder, i moderne stil med åpent kjøkken og mye lys - Nybygg av god kvalitet selges i populære områder som Benalmadena, Mijas, Fuengirola, La Cala de Mijas, Mijas Costa, Elviria, Marbella Puerto Banus og Estepona, helt ned til Manilva og Sotogrande nær Gibraltar.

Lagringsplass og garasje i kjelleren inngår som en del av handelen på de aller fleste nybygde fasiliteter.