By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Málaga by - smilebyen med livsglede

BILUTLEIE MALAGA

Blant alle de andalusiske byene i Sør-Spania, har byen Malaga fra eldgamle tider alltid hatt et kjennetegn på smil og glede, noe som var allment kjent i hele Andalusia.

Et gammelt ordtak gikk ut på at hvis du hadde sorger av en eller annen art, skulle du bare ta en uke til Malaga .. så ville alle sorger snart bli glemt.

Ja, slik var det i eldgamle tider i byen Malaga ...

... og selv om du i mindre grad fremdeles føler denne gjestfriheten blant lokalbefolkningen, kjører du bil i Malaga for å besøke deg mange kulturhistoriske severdigheter i sentrum av Malaga.

Den store sanne dikteren og stoltheten til hele Skandinavia, Mr. Hans Christian Andersens egne uttalelser, bare noen få timer etter ankomst til sentrum av Malaga i år 1862:

"Malaga, nydelig by..hvor skal jeg bli hjemme"

HANS CHRISTIAN ANDERSEN I MALAGA

Til minne om Hr.Hans Christian Andersens besøk til Malaga, står en bronsestatue av vår tids store dikter, reist på Plaza du la Marina i år 2005, i anledning det som ville ha vært den sanne dikterens 200-årsdag, bare noen få meter fra gågaten, Calle Larios og Plaza de la Marina.

Ytterligere beskrivelser og beskrivelser av Malaga og Spania av poesifuglen Phoenix (ikke sant), kan anbefales på det sterkeste, og kan leses i boka "In Spain", under kapitlet "Malaga".
Lei bil i Málaga - en tur til Málaga

Å leie bil i Malaga har mange fordeler når du skal på ferie i Andalucía, og en tur med bil til sentrum av Malaga kan alltid anbefales som en variert og interessant tur med noe for hele familien.

Hvor å spise billig i Málaga?

LEIEBIL FRA MALAGA