By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

COSTABOSTAD - DIN SVENSKA MÄKLARE PÅ COSTA DEL SOL

Letar efter fastigheter på Costa del Sol så gör ett besök över webbplats om fastigheter till salu Costa del Sol, där du kan hitta det du letar efter i ett par klick.

FASTIGHETER TILL SALU PÅ COSTA DEL SOL - försäljning av bostäder COSTA DEL SOL

Viller till salu Costa del Sol - radhus till salu Marbella - skärmtak Costa del Sol - takvåning till salu Puerto Banus - Radhus till salu i Malaga - lägenheter salu Costa del Sol

Nybyggd villa Costa del Sol

Vi kan nu köpa nybyggda villor Costa del Sol till mycket fördelaktiga priser.

Om du gillar modern minimalistisk stil med stora fönster och mycket ljus kan du köpa en specialbyggd villa Costa del Sol och få allt som du vill ha det.

Pris: från cirka 0,5 MIO €.

Oavsett om du har siktet inställt på Malaga East eller Malaga West finns det ett antal intressanta villaprojekt med priser som ligger långt under vad en sådan fastighet skulle kosta om den var klar för inflyttning.

Om du väljer att investera i en nybyggd villa Costa del Sol utanför plan, är den lokala byggherren vanligtvis öppen för att du ska komma med egna idéer och idéer om hur ditt drömhem ska se ut.

Särskilt de mer moderna och livsstilsorienterade villautvecklarna vet mycket väl vad den kräsna kunden kräver för en så stor och viktig investering. Just därför, och för att göra det så personligt och unikt som möjligt, öppnas dörren för arkitekten och designern.

Bra service.

Byggtid: cirka 18 månader från undertecknandet av köpekontraktet och betalningen av 30 %.

Bra och populära områden för köp av en ny villa på solkusten:

Villor Benalmadena - Ny Villa Fuengirola - Marbella lyxvillor - San Pedro Villa till salu - Nueva Andalucia - Estepona