By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

HYRBIL MALAGA BY MALAGA CITY - MALAGA DOWNTOWN

Malaga är fortfarande i dag, till en spännande och kulturhistorisk stad, med många sevärdheter som gör det sticker ut från andra större städer i Andalusien och södra Spanien.

MALAGABIL erbjuder HYRBIL MALAGA med avhämtning både vid tågstationen och vid hamnen.

Malaga flygplats tar det enligt tidpunketet på dagen, mellan 15 och 20 minuter att köra in i centrum av staden - vi rekommenderar att du kör in i N340 och ta första avfarten mot "Puerto" genom vilken man kommer in i Malaga centrum helt från den västra delen av staden, längs den nya kustvägen kallas "El Paseo Mari".

Denna väg till Malaga stad ger en god indtryk av lokala, och havet på höger sida är alltid en bra referens när du senare återvänder, du är inte vana vid att köra en bil i Malaga.

Lägg märke till området omkring 500 meter före hamnen, i parken som ligger på vänster - här finns en bra matplats med en del typiska spanska restauranger i Malaga där du kan äta äkta spansk med det lokala priset.

Alcazaba BORGEN - BESÖKA MALAGA

En majestätisk moriska slott från 700-talet. Det har byggts om flera gånger i olika perioder av Málagas historia.

Arkeologiska platser kommer Alcazaba fästning högst på listan - en magnifik moriska borgen i gångna tider som vittnen av de moriska storhetstid i Al Andalus, Andalusien ursprungliga namn.

Den nuvarande byggnaden är FAN.TAS.TISK.

Inträdet är billigt och det är en mycket familjevänlig plats att besöka där barnen kan få "över" så mycket som de vill.

Massor av ställen att sitta - du kan ta 100 bilder av Alcazaba fortfarande utan att bli uttråkad.

En självklar plats om du vill äta billigt i Malaga, kanske en takeaway PAPONAZO (bakad potatis fyllda) eller matsäck i Malaga.

Det är en härlig inuti Alcazaba och du kan boka en guidad tur ... fråga på turistinformationen i Malaga som ligger precis runt hörnet under den stora träd ... :)

Arkeologiska platser kommer Alcazaba fästning högst på listan - en magnifik moriska borgen i gångna tider som vittnen av de moriska storhetstid i Al Andalus,

Bör du besöka Alcazaba i Malaga park enklaste i P - Plaza La Merced biluthyrning SKANBIL