Malaga - Smiles OCH DÖD av Joy

Bland alla de andalusiska städer i södra Spanien, Malaga från antiken hade alltid leenden och glädje egenskaper, något som var allmänt känd i hela Andalusien.

Ett gammalt ordspråk säger att de hade problem av ett eller annat slag, skulle du bara ta en vecka till Malaga .. så skulle alla sorger snart glömmas.

Ja, det var förr i tiden i Malaga ...

... Och om än i mindre utsträckning, varumärken fortfarande denna gästfrihet bland lokalbefolkningen, kör till en resa med bil i Malaga, att besöka dig många kulturella och historiska sevärdheter i Malaga centrum.

Att bevittna lokalbefolkningen bra känsla av glädje och hospitalitet, är också den stora sann poet och hela Skandinavien stolthet, sir Hans Christian Andersens egen utsago, endast timmar efter sin ankomst i Malaga centrum under år 1862.:

"Malaga, härlig by..her jag kommer hem"

Till minne av Mr Andersens besök i Malaga, står en bronsstaty av vår tid, sann poet, noterat på Plaza du la Marina år 2005 i samband med som skulle ha varit den verkliga poet 200. födelsedag, bara några meter från gågatan, Calle Larios och Plaza de la Marina.

Ytterligare skildringar och beskrivningar i Malaga och Spanien poesi phoenix (inte sant), kan rekommenderas och finns att läsa i boken "I Spanien", i kapitlet "Malaga".

Hyrbil i MALAGA - en resa till MALAGA

Att hyra bil i Malaga har många fördelar när man går på semester i Andalusien, och en resa med bil till Malaga centrum är alltid rekommenderas som en omvækslende och interresant resa med något för hela familjen.

Var kan man äta billigt i Malaga?