BILUTLEIE MALAGA OG COSTA DEL SOL

23.11.2021 NOVEMBER OG DESEMBER 2021 - BOOKING AV BILUTLEIE MALAGA.

I år har COSTA DEL SOL opplevd en fantastisk og etterlengtet høysesong som varte til november 2021.

Vi har nå endelig og for første gang på lenge åpnet for bestilling av bilutleie Malaga i alle bilgrupper og kan ikke takke gamle og nye kunder nok for en etterlengtet og fantastisk sommer- og høstsesong som vi i optimistisk ånd håper å gjenta neste år.

Hvis du trenger å leie en bil i Malaga i november 2021 eller desember 2021, kan vi tilby deg de beste prisene og servicen på markedet, med levering på Malaga flyplass hvor personalet venter på deg i ankomsthallen etter å ha hentet bagasjen.

I flere år har Malaga bil bygget opp et fantastisk navn som det beste bilutleiefirmaet i Malaga og på Costa del Sol.

Vårt kundevennlige konsept er så bra at flere firmaer og underagenter nå prøver å etterligne vår markedsføring av leiebiler i Malaga hvor alt er inkludert i prisen og selvfølgelig UTEN egenandel eller depositum ved henting av bilen.

Akkurat nå er det biler tilgjengelig i bilgrupper som - familiebiler eller SW-biler som Ford Focus - biler med automatgir både små som Nissan Micra, mellomstore som Citroen C4 og store som Opel Zafira - biler for golfere / golfferier som Citroen Berlingo - bybiler Fiat Panda - økonomibiler Ford Fiesta - mellomstore biler Citroen C4 Cactus

Er du usikker på hvilken bil som passer best for deg, kan du sende oss en kort e-post via KONTAKT-siden.

BILEIE MALAGA

Faktisk har det vært så stor etterspørsel etter leiebiler i Malaga at mange i år har måttet velge alternative transportløsninger, som buss til og fra hotellet/ferieovernatting, eller rett og slett taxi til og fra Malaga flyplass.

Destinasjoner som Nerja, Malaga by, Marbella og Estepona er de store favorittene i år og det kan ha sammenheng med at du ikke trenger bil for å komme deg rundt i gamlebyen når du først er på feriestedet.

BILLEIE NOVEMBER 2021

For å gjøre det enkelt og greit å bestille bil, kan det være lurt å først kontakte oss om hvilken type bil du ønsker å leie før du sender inn en bestillingsforespørsel.

Når du sender inn en bestillingsforespørsel for leiebil malaga flyplass, vil du selvfølgelig motta enten en bekreftelse på den bestilte bilgruppen, eller, dersom ønsket bilgruppe ikke er tilgjengelig, et tilbud på en alternativ bilgruppe/bilkategori.

BILEIE I SLUTTEN AV NOVEMBER 2021 OG DESEMBER

Det er igjen biler tilgjengelig i slutten av november 2021.

For å gjøre det enkelt og praktisk kan det være lurt å først kontakte oss om hvilken type bil du ønsker å leie før du sender inn en bestillingsforespørsel.

Når du sender inn en bestillingsforespørsel for leiebil malaga flyplass, vil du selvfølgelig motta enten en bekreftelse eller, dersom ønsket bilgruppe ikke er tilgjengelig, et tilbud på en alternativ bilgruppe/bilkategori.

Bilgruppe B - bybil - økonomibil - småbil

23.11.2021 NOVEMBER Vi er åpne for bookinger av biler i denne gruppen - den minste bilgruppen - gruppe B.

Gruppe C - Økonomisk kompaktbil

Hyundai i20 - Peugeot 208 - VW Polo - Seat Ibiza - Renault Clio - Opel Corsa - Ford Fiesta

23.11.2021 NOVEMBER - full tilgjengelighet på denne bilgruppen.

Gruppe D - middelklasse - familiebil - 5 dører

Ford Focus - Renault Megane - Peugeot 308 - Opel Astra - Citroen C4

23.11.2021 NOVEMBER OG DESEMBER MÅNED: Vi åpner igjen for bestilling av biler i bilgruppe D - middelklasse.

Bilgruppe E - Mellomklassebil med automatgir

Ford Focus automatgir - Citroen C4 automatgir - Peugeot 308 automatgir - Opel Astra automatgir

23.11.2021 Full tilgjengelighet i november og desember.

MALAGABIL - DIT BESTE ALTERNATIV I MALAGA

Vi streber etter å være den mest kundevennlige og lett gjennomsiktige leiebilen i Málaga.

ET GODT ALTERNATIV til de mange mikey-selskapene som opererer i Malaga, hvorav flertallet dessverre er store kjente navn.

HELE FORSIKRINGEN som de fleste andre leverandører tar ekstra ved ankomst når du henter leiebilen din på Malaga lufthavn, er INKLUDERT.

Vårt superkundevennlige konsept er basert på at du ALLTID leier med FULL FORSIKRING UTEN DEDUCTIBEL.

Og selvfølgelig UTEN DEOPSITUM.


BETALING VED ANKOMST

Du betaler ikke noe bestillingsgebyr nå når du bestiller.

Betaling skjer ved ankomst direkte til de ansatte som leverer bilen.

Du kan betale med:


    VISA
    MASTER CARD
    På bestillingsforespørselen kan du velge en betalingsmåte som gir 5% rabatt

 
LEVERING AV UTLEIEBILEN

Vi leverer 24 timer om dagen 365 dager i året.

Etter at du har sendt inn bestillingsforespørselen din, vil du motta nøyaktig informasjon om levering av bilen og møteplassen i ankomsthallen på Malaga lufthavn.

Du vil få bilen levert personlig av personalet vårt, som venter på deg i ankomsthallen i Malaga lufthavn terminal 3, og vil følge deg til bilen som er klar for parkering nær ankomsthallen.

Ved å bruke tjenesten vår, unngår du å måtte stå i kø nede og vente på å få levert bilen, som i høysesongen kan vare i opptil flere timer.

RETURNERING AV UTLEIEBILEN MALAGA FLYPLASS

Ved henting av bilen vil du få eksakte instruktioner om RETURNERING AV LEIEBIL - dette gjøres veldig nemt og optimalt som mulig i P-Huset overfor terminalerne på Mlaga flyplass.

BILER

Bilgruppe B - bybil - økonomi bil - lille bil - OKTOBER NOVEMBER

C - Kompakt økonomisk bil - begrenset disponibilitet Hyundai i20 - Peugeot 208 - VW Polo - Seat Ibiza - Renault Clio - Opel Corsa - Ford Fiesta Send vennligst e -post med ankomst og avrejsedatoer og tider samt antall reiser i gruppen. Gruppe D - mellomklasse - familiebil - 5 døre Hyundai i30 - Opel Astra - Ford Focus - Nisssan Note - Renault Megane - Peugeot 308 - Seat Leon - Opel Astra - Citroen C4 Der er i grupe D meget begrensede disponibilitet i slutningen av Oktober på kortere lejeperioder.