BILUTLEIE MALAGA OG COSTA DEL SOL

14.02.2022 OPPDATERING

FEBRUAR - PÅSKE - SOMMER 2022

Det er igjen press på turismen i Malaga - på enkelte bilgrupper har vi allerede 80 % fullbooket på leiebil i februar 2022 og til påsken 2022.

Å leie en bil i løpet av ferien gir mye frihet og fleksibilitet med muligheten til å besøke de mange severdighetene, historiske monumentene, strendene, byene og naturparkene som Malaga og Andalusia har å tilby.

MALAGABIL gjør det enkelt og praktisk - 100 % kundevennlig konsept - ALT INKLUDERT - DANSK SVENSK OG NORSK kundeservice før, under og etter din leiekontrakt.

Bestiller du leiebil hos MALAGABIL vil det være personale som venter på deg ved ankomst – du slipper kø – du slipper mas og forsikringssalg.

Vi står for bilutleie som skal være både enkelt og praktisk – og da må ting være i orden.

BESTILL I BIL NÅ - DET ER STOR EFTERSPØRSEL I 2022

Hvis du allerede har bestilt flybilletter til Malaga, oppfordrer vi deg til å bestille leiebil så raskt som mulig slik at du kan sikre deg akkurat den bilen de ønsker å leie.

Grunnen til at vi oppfordrer deg til å bestille leiebil i god tid, er at vi akkurat nå i februar 2022 vil motta mange bestillinger for både februar, påske og sommeren 2022.

I disse dager står våren igjen i luften i Malaga, Marbella og langs hele Costa del Sol, der de første varme solskinnsdagene ringer på døren, nå allerede i FEBRUAR 2022.

Til tross for bandasjer som kun kreves i svært begrenset omfang, ER ALT ÅPENT IGJEN PÅ COSTA DEL SOL - kjøpesentre - restauranter - chiringuitos - lagparker mm.

GÅR DU I FERIETANKER - BESTILL DIN LEIE NÅ

Hos MALAGABIL merker vi tydelig hvordan det igjen er et stort reiselyst blant de mange DANSK NORSKE OG SVENSK nasjonaliteter, som i flere år har måttet oppholde seg i hjemlandet pga. den langstrakte covid-19 situasjonen.

MEN AT VI HELDIGVIS ER PÅ DENNE KRISEN – og det merker vi tydelig.

VELKOMMEN 2022 - VI SER FREM TIL ET FINT ÅR MED BILUTLEIE, SOL OG FERIE I MALAGA

MALAGABIL ønsker nye og faste kunder velkommen til SOLKYSTENs beste bilutleiekonsept.

Hos oss leier du ALLTID med FULL FORSIKRING UTEN EGENDELIG - FULL KASKO - OG UTEN DEPOSITUM.

Trenger du å bestille leiebil i februar 2022 eller i PÅSKE 2022, kan vi stolt si at vi tilbyr markedets beste priser og service.

ALLE priser du kan beregne i feltene ovenfor ved å legge inn datoer og klokkeslett, inkluderer personlig levering på Malaga flyplass.

Dette betyr at personalet venter på deg rett ved ankomsthallen etter å ha hentet bagasjen.

Malaga bil har over mange år bygget et godt navn som det beste bilutleiefirmaet i Malaga og på Costa del Sol.

Vårt kundevennlige konsept basert på ALT TIL EN PRIS har blitt så populært at flere selskaper og underagenter nå har begynt å kopiere vår markedsføring av leiebil malaga.

TILGJENGELIG BILUTLEIE MALAGA 2022

Det er for tiden tilgjengelige biler i alle bilgrupper. Dette gjelder både februar 2022, mars 2022 og påsken 2022. som - familiebiler eller SW stasjonsvogner som Ford Focus stasjonsvogner - biler med automatgir både små som Nissan Micra, medium som Citroen C4 og store som Opel Zafira - biler for golfere / golfferie som Citroen Berlingo - bybiler Fiat Panda - økonomibiler Ford Fiesta - mellomklassebiler Citroen C4 Cactus

Er du i tvil om hvilken bil som passer best for dine behov, er du selvfølgelig velkommen til å ringe eller sende en kort mail via KONTAKT-siden.

LEIEBIL MALAGA

Faktisk har det vært så stor etterspørsel etter leiebil i Malaga at mange i sommeren og høsten siste år har måttet velge alternative transportløsninger, som buss til og fra hotellet/ferieovernatting, eller rett og slett taxi til og fra Malaga flyplass.

Destinasjoner som Nerja, Malaga by, Marbella og Estepona er de store favorittene i år og det kan ha sammenheng med at du ikke trenger bil for å komme deg rundt i gamlebyen når du først er på feriestedet.

For å gjøre det enkelt og praktisk kan det være lurt å først kontakte oss om hvilken type bil du ønsker å leie før du sender inn en bestillingsforespørsel.

Når du sender inn en bestillingsforespørsel for leiebil malaga flyplass, vil du selvfølgelig motta enten en bekreftelse eller, dersom ønsket bilgruppe ikke er tilgjengelig, et tilbud på en alternativ bilgruppe/bilkategori.

 

MALAGABIL - DIT BESTE ALTERNATIV I MALAGA

Vi streber etter å være den mest kundevennlige og lett gjennomsiktige leiebilen i Málaga.

ET GODT ALTERNATIV til de mange mikey-selskapene som opererer i Malaga, hvorav flertallet dessverre er store kjente navn.

HELE FORSIKRINGEN som de fleste andre leverandører tar ekstra ved ankomst når du henter leiebilen din på Malaga lufthavn, er INKLUDERT.

Vårt superkundevennlige konsept er basert på at du ALLTID leier med FULL FORSIKRING UTEN DEDUCTIBEL.

Og selvfølgelig UTEN DEOPSITUM.


BETALING VED ANKOMST

Du betaler ikke noe bestillingsgebyr nå når du bestiller.

Betaling skjer ved ankomst direkte til de ansatte som leverer bilen.

Du kan betale med:

    VISA
    MASTER CARD
    På bestillingsforespørselen kan du velge en betalingsmåte som gir 5% rabatt

LEVERING AV UTLEIEBILEN 24/7/365

Vi leverer 24 timer om dagen 365 dager i året.

Etter at du har sendt inn bestillingsforespørselen din, vil du motta nøyaktig informasjon om levering av bilen og møteplassen i ankomsthallen på Malaga lufthavn.

Du vil få bilen levert personlig av personalet vårt, som venter på deg i ankomsthallen i Malaga lufthavn terminal 3, og vil følge deg til bilen som er klar for parkering nær ankomsthallen.

Ved å bruke tjenesten vår, unngår du å måtte stå i kø nede og vente på å få levert bilen, som i høysesongen kan vare i opptil flere timer.

RETURNERING AV UTLEIEBILEN MALAGA FLYPLASS 24/7/365

Returnering af bilen gjøres veldig nemt og optimalt i P-Huset overfor terminalerne på Malaga flyplass 24 timer i døgnet.

Det er bare noen få minutters gang til avgangsterminalen i terminal 3.

Raskere og mer kundevennlig retur av leiebilen er rett og slett ikke mulig.

Ved henting av bilen vil du få eksakte instruktioner om RETURNERING AV LEIEBILEN.

BILER - BILFLÅTE

C - Kompakt økonomisk bil - begrenset disponibilitet Hyundai i20 - Peugeot 208 - VW Polo - Seat Ibiza - Renault Clio - Opel Corsa - Ford Fiesta Send vennligst e -post med ankomst og avrejsedatoer og tider samt antall reiser i gruppen. Gruppe D - mellomklasse - familiebil - 5 døre Hyundai i30 - Opel Astra - Ford Focus - Nisssan Note - Renault Megane - Peugeot 308 - Seat Leon - Opel Astra - Citroen C4 Der er i grupe D meget begrensede disponibilitet i slutningen av Oktober på kortere lejeperioder.