Golf Costa del Sol – nyt koncept

 

SPAR PENGE på alt indenfor golf på Costa del Sol.

...der er nu store besparelser at gøre på Deres næste golfferie til Costa del Sol...

Golde nyheder fra et lokalt, danskejet, golfagentur som tilbyder discount greenfees i Malaga på mere end 50 golfbaner på Costa del Sol.

Denne side beskriver kort hvordan De som golfspiller kan spare gode penge ved selv at booke et low cost fly til Malaga lufthavn, og derefter lade vores samarbejdspartner i Malaga stå for resten:

Dette gælder reservering af alt indenfor golf Costa del Sol som for eksempel greenfees, eller et ophold på et golfresort i Malaga med FRI GOLF - og selvfølgelig biludlejning fra Malaga lufthavn som vi selv tilbyder.

 

Spar penge på Golf Costa del Sol

 

Konceptet bygger på at De som kunde selv booker et billigt fly til Malaga Lufthavn..resten indenfor golf Costa del Sol bookes direkte hos golfagenturet i Malaga.

Ved selv at booke et billigt fly til Malaga er der allerede gode penge at spare, sammenlignet med at købe en pakkerejse.

Der er flere flyselskaber som har åbnet direkte forbindelser fra Danmark til Malaga, og man sparer typisk, fra 500 kr og opefter, altefter sæsong, datoer og flyselskab.

 

Book billig golf Costa del Sol

 

SKANGOLF har for øjeblikket markedets bedste priser på billig golf Costa del Sol som bytyder en yderligere besparelse på alt fra 500 1.500 kr sammenlignet med den gennemsnitslige pris på den selvsamme golfpakke, hvis den bookes gennem et rejsebyro.

Den eneste forudsætning for dette er, at De selv booker flyet tur retur til Malaga online.

 

Billig golfrejse til Costa del Sol

 

Søger De billig golfrejse Costa del Sol lige nu til vintersæsongen, er der stadig muligheder for at SPARE PENGE - der er masser af muligheder som ikke alle ligger opdateret under tilbud.

Klik på billedet øverst til venstre og gå direkte til vores samarbejdspartneres tilbud på billig golfrejse til Costa del Sol.

 

Billige Greenfees på Costa del Sol

 

Følger De golf linken til venstre, er der også muligheder for at booke billige greenfees på Costa del Sol, på mere end 50 golfbaner i Malaga, heriblandt nogle af Andalusiens mest berømte mesterskabsbaner i Sotogrande området.

 

Billig golfferie Costa del Sol

 


Med dette nye koncept er der rige muligheder for at finde det helt rigtige til Deres næste billig golfferie Costa del Sol – mulighederne er mange op udvalgte hoteller, golfresorter og golfbaner fra Nerja i Øst til Sotogrande og Gibraltar i Vest.

En billig golfferie Costa del Sol kan enten bestå af af vores partneres eksisterende tilbud, eller en skræddersyet løsning helt efter Deres ønsker og budget.

 

Lokal agent i Malaga - Golf Costa del Sol – bedre service - billigere

 

Udover de økonomiske fordele der er forbundet med at booke billig golf Costa del Sol gennem et lokalt golf firma på Costa del Sol, er der også den fordel at de, ved at være fysisk til stede på Costa del Sol, kan yde et optimalt serviceniveau.

 

klik på "golfbilledet" for at se flere tilbud på billig golf Costa del Sol...

 

 

Discount greenfees Malaga | Golfbaner Malaga | Golfferie Malaga | Golfrejser Malaga